Hoppa till innehåll

Fastighetsägare och BRF

Fastighetsägare/Fastighetsansvarig/BRF:er

Kontakta oss för skräddarsydda lösningar som passar just er verksamhet. Vi tar på oss rollen som er förlängda arm och får saker att hända. Vi tar helhetsansvaret och ansvarar för att alla ev. myndighetskrav säkerställs och rapporteras enligt lag.

Vi vet vilka entreprenörer som ska anlitas för bästa resultat till rätt pris, vid större projekt så hjälper vi er att ta fram ett förfrågningsunderlag och sedermera att utvärdera och upphandla entreprenörer i samråd med er, vi ser till att rätt typ av avtal tecknas, vi arbetar tillsammans med er för ert bästa. Vi hjälper er att upprätta rutiner, arbetssätt och antingen så utbildar vi er hur era installationer ska skötas alternativ så upprättar vi ett avtal där vi tar på oss att lösa allt som just ni behöver hjälp med. Underhållsplaner för fastigheter är ett allt vanligare sätt att säkerställa både budget och driftsäkerhet. Vi hjälper er att ta fram dessa planer, både för kort och lång sikt.

En åtgärd i en fastighet sträcker sig ofta över många fackområden, det kan vara allt ifrån bygg, el, styr och övervakning, ventilation, VS, kyla, mark mm. Allt detta bör samordnas för att i slutet blir den tänkta slutprodukten som var tanken.

Det händer att man som fastighetsägare, företagare eller förening inte alltid sitter på all teknisk kunskap eller har det nätverk som behövs inom alla fackområden för att allt ska fungera på bästa sätt, ibland finns helt enkelt inte tiden att hinna med allt, eller så är man inte bosatta på orten och behöver en neutral kontakt som sköter om era installationer/åtaganden/projekt. Vi är verksamma i hela Jämtlands län.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt möte där vi diskuterar just ert behov.

En kontakt är allt ni behöver!

Ni når oss på telefon 063-10 10 30 eller skicka oss ett mail på info@jpe365.se