Hoppa till innehåll

Projektledning med resultat

Projektledning inom bygg/installation

Vi har lång erfarenhet av att driva projekt effektivt och systematiskt. Genom vår erfarenhet, stora nätverk och brinnande engagemang så kan vi hjälpa er med allt från förfrågningsunderlag till upphandling och till att sedan driva projektet från start till mål. Vi tar den centrala rollen i ert projekt och gör vårt yttersta för att ni ska få den bästa slutprodukten och den behagligaste resan dit. Vi blir er nyckelspelare i ert kommande projekt.

Vi hjälper er med att hålla i projektet och vi ser till att projektet genomförs på bästa möjliga sätt och till de rätta kostnaderna. Vi är målmedveten och har alltid ett resultat- och energifokus samt ett säkerhetstänk med oss i projekten.

I projektledarens uppgifter ingår bland annat att informera, visualisera, planera, organisera, hantera, koordinera, samverka och sammanställa. Ta övergripande och detaljerat ansvar för projekten och sist men inte minst: Att leverera resultat. Med den ständiga målsättningen att säkerställa varje givet projekts ställda mål driver vi stora som små projekt inom alla områden, mest förekommande är projekt inom bygg, installation, men vi åtar oss även specialuppdrag till andra branscher.