Hoppa till innehåll

Om oss

JPE Projektledning AB

JPE Projektledning AB är stationerad i Östersund och är verksamma främst i Jämtlands län men vi tar även på oss uppdrag utanför länet.

Vi tänker att våra kunder enbart ska behöva ha en kontakt, vi blir er förlängda arm och agerar som nyckelspelare i era projekt.

Vi jobbar med projektledning inom bygg- och installation, Installationssamordning, entreprenadbesiktningar, konsulttjänster inom VVS, OVK-besiktningar, statusbesiktningar över fastighetstekniska installationer och diverse energibesparingsuppdrag. Vi tar även på oss diverse specialuppdrag mot fastighetsägare/företagare och verksamheter.

Företaget har över 20 års erfarenhet samlad inom bygg- och installationsbranschen och vår VD har utöver en lång branscherfarenhet även mer än 10 år som företagsledare med personal, budget- och resultatansvar.

”Med stort engagemang och fullt fokus tar vi oss an era projekt på bästa tänkbara sätt” – Jimmy Eriksson, VD

Lediga tjänster

Välkommen med din spontanansökan.

Har du en flera års erfarenhet inom våra verksamma områden, tveka inte att höra av dig. Fokus är på dig som person som vi tror är driven, ödmjuk , resultatinriktad och gillar att göra skillnad för kunden, klicka då på länken för att läsa mer.

Lediga jobb